Tapahtumasiivous kokeneelta ammattilaiselta

Nopeaa, joustavaa palvelua, laatujälkeä sekä vuosikymmenten saatossa hioutunutta ongelmanratkaisukykyä – sitä me tarjoamme. 

Tapahtumasiivous Helsingissä ja muun pk-seudun alueella

Suunnitteilla väkijoukkojen kokoontuminen tiettyyn tilaan tiettynä ajankohtana? Kokonaisvaltaiset tapahtumasiivouksen palvelut saat meiltä.

Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla toimivalla SPN:llä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus monentyyppisestä tapahtumasiivouksesta festareista ja keikoista messuihin, yritystilaisuuksista syntymäpäiviin.

Tilaisuuksien onnistumisen kannalta tapahtumasiivous on kriittinen palanen, ja kokenut siivousyritys tietää, mitä erityyppisissä kokoontumisissa vaaditaan. Tapahtumissa tulee vastaan kaikkea yllättävää, ja pitkän linjan ammattilaisena olemme tottuneet ratkomaan jos jonkinlaisia haasteita tilaisuuksien aikana. 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu tapahtumasiivous varmistaa, että osallistujat kokevat tilaisuuden ympäristön viihtyisäksi alusta loppuun. Se heijastaa järjestäjän ammattimaisuutta ja huomiota yksityiskohtiin, mikä on elintärkeää kävijöiden tai vieraiden kokemuksen sekä kaupallisten tapahtumien kohdalla brändin kannalta!

Pyydä tarjous › Tutustu hintaesimerkkeihin ›

Me huolehdimme Kaapelitehtaan ja Suvilahden siisteydestä

Teemme tapahtumasiivouksia Kaapelitehtaalla ja Suvilahdessa yhteistyössä Kiinteistö Oy Kaapelitalon kanssa. Hoidamme tapahtumanne siivoukset Kaapelitehtaan vaatimusten mukaisesti, vuosien kokemuksella.

Olemme työskennelleet näissä tiloissa pitkään ja tunnemme kiinteistöt kuin omat taskumme, joten voit odottaa varmaa palvelua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Pyydä tarjous ›

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Soita