Hinnasto

Täältä löydät hinnastoesimerkkejä. Jokainen palvelumme räätälöidään kustannustehokkaasti tarpeitanne vastaavaksi, joten olethan meihin yhteydessä tarkan tarjouksen saamiseksi!

Ylläpitosiivous

Hinnastoesimerkki, toimistosiivous

Suuntaa antava hinta-arvio, taulukossa verottomat kuukausihinnat. Esimerkkitiloihin on laskennassa oletettu keittiöpiste sekä WC:t. Lopulliseen hintaan voivat vaikuttaa esimerkiksi tilan käyttötarkoitus ja kalustetiheys, käyttöaste sekä muut sovittavat erillispalvelut. 

    Siivouksen taajuus    
Toimitilan koko m2 1 x vko 2 x vko 5 x vko
Pieni 250 243,00 € 445,50 € 844,00 €
Keski­kokoinen 500 405,00 € 742,50 € 1 350,00 €
Iso 1000 648,00 € 1 188,00 € 2 363,00 €


Yksittäiset käynnit

 • Kertaluonteisen siivouksen tuntihinta 36 €/h
 • Minimiveloitus yksittäiselle käynnille 2 h (ei koske sopimussiivouksia)

Hintoihin lisätään alv 24 %. 

Mitä pakettiin sitten kuuluu? Katso ylläpitosiivouksen perussisältö täältä!

Pyydä tarjous › Lisätietoa yrityssiivouksesta ›

Mitä tapahtumasiivous maksaa?

Tapahtumasiivoukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti, mutta ohessa voit tutustua muutaman kuvitteellisen esimerkin sisältöön ja hintaan. Hinnoitteluun vaikuttavat esimerkiksi tapahtuman laajuus ja luonne, tarjoilut sekä mahdollinen siivojan läsnäolotarve, joten täytä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä ja kerro tapahtumastasi!

1-päiväinen messutapahtuma

 • kävijämäärä n. 1000 henkilöä
 • tilan koko n. 1200 m2
 • kesto klo 11–19
 • ei tarjoiluja

Tällä kertaa asiakas tarvitsi alkusiivouksen, tapahtuma-aikaisen päivystyksen ja loppusiivouksen, jätehuollon hän järjesti itse.

Rakennuspäivän jälkeen paikat piti saada säihkymään messuvieraita varten. Alkusiivouksen ohessa toteutettiin ennalta sovittu, kalustukseen kuuluvan messumaton imurointi. Samalla valmisteltiin myös vessat tarviketäyttöineen, jotta ne olisivat moitteettomassa kunnossa kävijöiden saapuessa.

Ovet avattiin ja messukansaa alkoi purjehtia sisään tasaista tahtia. Messutyyppisissä tapahtumissa tilojen on pysyttävä siisteinä ja viihtyisinä koko tilaisuuden ajan. Päivystävä siivooja huolehti vessojen ylläpidosta, roska-astioiden välityhjennyksistä ja yleisestä siisteydestä kahdeksantuntisen tapahtuman päättymiseen saakka.

Päivystyksen ansiosta myös loppusiivous oli helpompi ja nopeampi tehdä – ja tämä huomioitiin myös hinnassa. Tapahtuman purun jälkeen tilaan tehtiin koneellinen loppusiivous ennen tilan pois luovuttamista. Asiakas purki omat tavaransa ja siivouspalvelumme huolehti tilan luovutuskuntoon!

Paketin hinta on 630 € + alv.

Pyydä tarjous ›

2-päiväinen elektronisen musiikin festivaali

 • n. 4000 hlö/ilta
 • tilan koko n. 3000 m2
 • kellonajat 22–05, osin sunnuntaityötä
 • catering sekä anniskeluoikeudet
 • molempina iltoina ammutaan konfettia

Asiakas varasi seuraavat siivouspalvelut:

 • Jätehuollon järjestäminen: jäteastioiden ja roskalavan tilaaminen paikalle tapahtumaa varten
 • Alkusiivous rakentamisen jälkeen, ennen tapahtuman alkua
 • Tapahtuman aukioloajan molempina päivinä paikalla 2 siivoojaa ylläpitämässä vessojen ja yleisten tilojen siisteyttä
 • Välisiivous ensimmäisen päivän jälkeen: välisiivouksessa siivotaan konfetit ja pestään vapaat lattiapinnat sekä vessat ja tarviketäyttö, samoin sisääntulot jne.
 • Loppusiivouksessa taas konfettien poisto sekä tyhjän tilan koneellinen pesu, roskien hoitaminen pois ja tilojen luovutuskuntoon saattaminen

Festareilla sattuu ja tapahtuu, mutta kokenut siivousyritys ennakoi sekä ratkoo yllättävät ongelmat lennosta. Ja yllätyksiähän tämän tyyppisissä tapahtumissa yleensä tulee vastaan!

Cateringin kylmäkaappi alkaa vuotaa? Vesi-imuri esiin. Tapahtuman alihankkija ei tiennyt, ettei kertakäyttötuoppeja saa käyttää – eikä kukaan osannut varautua niistä tulevan roskan määrään? Improvisoimme tölkkiroskikset ja niiden tyhjennyksen. Välisiivouksessa konfettia on monen metrin korkeudella myös verhoissa, loppu on tahmaisena liiskana lattialla alkoholin kanssa marinoituneena? Meillä on keinot ja välineet saada tila puhtaaksi seuraavaa päivää varten. 

Kokonaisuuden hinta jätehuollon osalta 950 €, siivoustöiden osalta 3100 €. 

Pyydä tarjous ›

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Soita