Kirkasta kumppanuutta

Me uskomme pitkäjänteisen yhteistyön voimaan. Pidemmittä puheitta: asiakkaidemme kertomaa.

"SPN Palvelut Oy on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme kiinteistöjemme puhtaanapidon saralla.

Tiloissamme Kaapelitehtaan ja Suvilahden kulttuurikeskuksissa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia. Meillä järjestetään tilaisuuksia taidenäyttelyistä tuhansien ihmisten konsertteihin. Tapahtumat ovat tarpeiltaan uniikkeja ja alttiita nopeille muutoksille.

SPN Palveluiden henkilökohtainen, luotettava ja joustava työote vastaa yrityksemme tarpeita ja arvoja erinomaisesti. On ilo todeta kuinka jaamme työnteossa Rakkaudesta lajiin -asenteen."

Katja Valpas
myyntipäällikkö, Kiinteistö Oy Kaapelitalo

"Kiinteistö Oy Kaapelitalo on käyttänyt SPN Palvelut Oy:n siivouspalveluita vaativiin tapahtumatilojen siivouksiin ja jätehuoltopalvelujen järjestämiseen Helsingin Kaapelitehtaalla ja Suvilahden kulttuurikeskuksessa noin 10 vuoden ajan.

SPN:n toiminta on aina ollut ensisijaisen joustavaa, tehokasta ja itseohjautuvaa. Kommunikointi ja tilausten tekeminen on aina ollut sujuvaa ja helppoa. Olemme myös säännöllisesti kehittäneet palvelun sisältöä yhdessä SPN:n kanssa asiakkaittemme tarpeita parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi."

Jouni Kärki
kiinteistöpäällikkö, Kiinteistö Oy Kaapelitalo

"Yhteistyö on aina ollut vaivatonta, joustavaa ja meidän tarpeet asiakkaana hienosti huomioivaa. Ystävällisen ja erityisesti avuliaan ja ammattimaisen henkilökunnan kanssa on mukava ja helppo työskennellä.

Tapahtumaympäristön vaihtelevat ja yksilölliset erityistarpeet osataan tunnistaa sulavasti. Sovituissa aikatauluissa on aina pysytty ja työn laatu on ollut enemmänkin kuin odotuksia vastaavaa."

Stiina Väänänen
kestävän kehityksen tuottaja, FLOW Festival Oy

”Siivouspalvelu Nadif on pitkäaikainen luottokumppani, koska palvelu on joustavaa, luotettavaa ja lämminhenkistä. Kaikki työntekijät ovat ystävällisiä ja hymyileviä, sekä varmistavat joka kerta onko meillä erityistoiveita. Hinta-laatusuhde on linjassa.”

Maria
Svenska Klubben /Theron Catering Oy

"Yhteistyö Siivouspalvelu Nadifin kanssa on toiminut hyvin, yhteydenpito on helppoa ja vaivatonta. Tarvitsemme ajoittain joustoa siivousajankohdissa, esim. meillä järjestettävien tapahtumien vuoksi ja yritys on vastannut joustavasti tarpeisiimme. Ongelmatilanteet on korjattu pikimmiten ja niistä on voitu keskustella hyvässä hengessä.

Olen suositellut Siivouspalvelu Nadifia tutuille yrittäjille hyvän hinta-laatusuhteen takia. : )"

Anne
Ravintola Hima & Sali Oy

"Aina loistavaa palvelua ja ilo toimia Kaapelitehtaalla hyvissä käsissä!"

Harri Andersson
Rebel Hell Entertainment Oy / Proteus

"Nadifin porukka ovat aina avuliaita, tarttuvat toimeen kun pitää ja osaavat ottaa huomioon tapahtuman luonteen sekä yrittäjän tarpeet. Lämmin suositus! "

Jasmiina
Love me do

”Helpoista asioista ei tehdä väkisin vaikeita. Puhelimeen vastataan ja asiat on helppo sopia. Sovitut hommat hoidetaan sovitulla tavalla.”

Rami

"Kaikki on toiminut moitteettomasti ja hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä teidän firmaan ja työntekijöihin :) Kiitos!"

Ale

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Soita